Kanske?

Varför är man omtyckt av vissa människor medans vissa verkligen inte fungerar ihop med en?
Jag tror det beror på våra olika sätt att vara, vissa accepterar dett bättre än andra.
En bra kompis till exempel har säkert en hel del gemensamt medans en du verkligen inte tycker om förmodligen är din totala motsatts men ibland kan även motsatserna vara en bra bra mix.
Du skall ej bli generad när du gråter för det är inget pinsamt att visa sina känslor det visar bara att du är en människa så som att bli arg eller att skratta.
Klart att det inte är bra att ljuga men ibland kan en vit lögn vara en bra lösning på ett knivigt så länge man ej gör det till en vana att ljuga.
Finns det nån i tex er klass,på jobbet, ett syskon kanske eller så som du ej tycker om så snacka ej skit bakom dess rygg utan säg det rakt till personen istället även om det kan kännas svårt att göra det.
Men tro mig du kommer att må mycket bättre då.
Ibland kan man verka vara en störig jäkel men döm ej den personen direkt för du vet ej om han/hon verkligen försöker göra det bästa av sitvationen även om  detta sätt att vara går rakt emot deras principer.
Om det ställs mycket frågor i din närhet så svara ej med ett snässigt svar för i längden tröttnar folk på dig utan svara med ett olikt svar varje gång.
Tack för att ni lyssnade hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0